Kaksi blondia eivät häpeä mitään

Zakynthos, Kreikka 29.09.2019

Yleisurheilun MM-kisoissa Qatarissa, kärrätään pyörätuolilla itsensä helteessä melkein tappaneita kestävyysurheilijoita hoitoon. Bisnes on tärkeintä! Helteeseen ja onnettomuuksiin taisi kuolla jo toistatuhatta vierastyöläistä, jotka rakensivat ilmastoidun, suuruudenhullun stadionin. Äänitehostein televisioon on luotu harha, että kisoissa olisi katsojiakin.

En tiedä häpeävätkö helteessä urvahtaneet urheilijat. Se on täysin turhaa. Ei urheilijan tarvitse esittää sankaria henkensä uhalla. Viisas urheilija on kunniakkaampi vaihtoehto kuin kentälle piikkarit jalassa kaatunut urho. Vaikka: Olivathan ne meidän marathon-ladymme aikamoisia! Eipä olisi monesta äijän-käppänästä moiseen sitkeyteen. Ja paljon sympatiaa keskeyttäneelle, fiksulle poikakävelijällemme!

On niitäkin, jotka eivät häpeä koskaan mitään. Tunnevammaiset kansanjohtajat, psykopaatit, ovat orjuuttaneet ja tuhonneet miljoonia ihmisiä. Kansainvälisen laman isät, häpeämättömät lurjukset, katsovat aina oikeudekseen kahmia itselleen ja kavereilleen etuja ja miljardeja röyhkeästi, mitään häpeämättä. Jos haluamme sellaisen maailmaan, jossa vahvat syövät heikot ja jokainen tien varteen jäänyt on yhdentekevä ongelmajäte, jatketaan sitten mitään häpeämättömällä tiellä.

Aivan kaikki ihmiset eivät häpeä. Syksyllä 2019 kaksi blondia johtaa kansojaan, toinen lisäksi puolta maailmaa, kiukutellen, uhkaillen ja valehdellen. ”Diili” on sana, joka hallitsee heidän ajatuksiaan pakkomielteisesti. Minä ja diilit! Mitä kansakunnasta, hallituksista, oikeusistuimista ja ihmisarvosta. Hukkukoot lapset mereen, kuolkoot nälkään ja tauteihin, pääasia on, että diilit saadaan tehdyksi paikallisten diilareiden kanssa.

Toinen blondeista on selvästi älykkäämpi, mutta on vaikea sanoa kumpi heistä on röyhkeämpi. Se on ihan sama, äly ei röyhkeyttä jalosta. Kun blondien röyhkeää sekoilua seuraa, mieleen tulee ajatus: Pitäisikö blondien lapsiklooneille, käyttäytymishäriöisille meuhkaajille ja kroonisille valehtelijoille, perustaa sittenkin lisää eritysluokkia!

En ole ollut juuri mistään kasvatuksellisesta asiasta samaa mieltä Yrjö Ahmavaaran kanssa, mutta kun hän ehdotti kirjassaan testein löydettyjen lapsipsykopaattien kasvatukseen johdonmukaista, säännöllistä rankaisemista, lienee pakko pohtia uudelleen, oliko ehdotuksessa ehkä sittenkin hiven järkeä.

Oma ehdotukseni: Rankaisukeinoina blondiparin lapsiklooneille olisi tiukkojen rajojen asettaminen, etuoikeuksien kieltäminen ja –pahinpana kaikista- tukevan, vahvan naisopettajan sylissä istuttaminen aina kun suusta pääsee valhe tai sekoilu on alkamassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: